Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΥΡΙΑΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΛΕΝΑΣ



Άγιος Στέφανος: 31/05/2013



Αγαπητέ κύριε Πασιπουλαρίδη,

Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση που σε ένα ευγενικό κείμενο, που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, σας φαίνεται σαν «κακόγουστο αστείο».

Εσείς ο μόνος τρόπος που ξέρετε να επικοινωνείτε και να συνεργάζεστε είναι να διατάζετε, να βρίζετε, να συκοφαντείτε, όπου βέβαια σας περνάει.

Έτσι προσπαθήσατε να με προσβάλετε, να με παρενοχλήσετε, τη στιγμή που έκανα την εισήγησή σου για να ψηφίσουμε θετικά την αναβάθμιση των επτά (7) παιδικών χαρών του Δήμου Διονύσου.
Την αμέσως επόμενη στιγμή το κύριος Σωτηρίου, στέλεχος της Δημοτικής σας Παράταξης, που καθότανε δίπλα σας και ακριβώς μπροστά από εμένα, ψήφισε όπως και εγώ, δηλαδή ΝΑΙ.

Εκεί όμως δε σας περνάει και «βαρέσατε» προσοχή. Προσέξτε όμως, γιατί οι «τσάμπα μάγκες» δεν έχουν πέραση πλέον στην κοινωνία και είναι καιρός να σοβαρευτείτε.
 
Τέλος αγαπητέ κύριε τον τελευταίο καιρό έχετε μεταλλαχτεί σε «σφοδρό πολέμιο» του Αγίου Στεφάνου. Γιατί τόση εμπάθεια και καταψηφίζετε οτιδήποτε τον αφορά;

Αυτή τη πολιτική σας στάση και συμπεριφορά ελπίζω να σας  την επιστρέψει απλόχερα η πόλη του Αγίου Στεφάνου όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα.

ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΛΕΝΑ