Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΠΟΝΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ


ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ: 15/05/2013


ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ:  Τον κύριο Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

ΘΕΜΑ:           

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Ένα θέμα που θέλουμε να θέσουμε και να ζητήσουμε από τον κ. Δήμαρχο να το  προωθήσει στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  μέσω του αρμόδιου Αντιδημάρχου, είναι αυτό της λειτουργίας του Πολυχώρου  Τέχνης και Πολιτισμού «όμορφη Πόλη»,  στον Εύξεινο  Πόντο στη Σταμάτα, περιοχή αμιγούς κατοικίας.

Όπως ασφαλώς θα γνωρίζεται εσείς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, υπάρχει σχετική επιστολή (Αριθμός Πρωτ.10982/ 10-4-2013), την  οποίαν  υπογράφουν σχεδόν 100 κάτοικοι -  ιδιοκτήτες, που διαμένουν στην συγκεκριμένη περιοχή. Με την επιστολή τους αυτή  διαμαρτύρονται για την λειτουργία της επιχείρησης  αυτής μέσα σε καθαρά οικιστική περιοχή.

Υπενθυμίζουμε ότι  ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σταμάτας κ. Κόκαλης  με την υπ΄αρθ. 16/1-2-2013 επιστολή  του προς τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ζ.  του ζητούσε  σχετικές οδηγίες.

Εμείς, ως ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, εδώ και αρκετό καιρό, μέσω των Δημοτικών μας Συμβούλων,  κυρίας ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ και κύριου ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, έχουμε θέσει το θέμα στον   Αντιδήμαρχο κύριο Κανατσούλη, ενώ σχετική αναφορά έγινε από τον κύριο  ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.

Παρακαλούμε να δείξετε το απαραίτητο ενδιαφέρον για  να προχωρήσει ο Δήμος στις ενέργειες που πρέπει να κάνει.

                                                    ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
                                                             
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ  ΛΕΝΑ                                          ΜΠΟΥΣΜΠΟΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ     ΘΑΝΑΣΗΣ                                   ΤΣΑΛΤΟΥΜΗ ΚΥΡΙΑΚΗ