Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Επιστολή Δ.Σ. κυρίας ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΛΕΝΑΣ

Άγιος Στέφανος, 06/07/2013

Αγαπημένη μου διονυσοσκουφίτσα,

Σε ευχαριστώ που ασχολείσαι πάλι μαζί μας στην τελευταία σου ανάρτηση. ‘Έτσι και εσύ και εγώ κάτι θα έχουμε να κάνουμε.

Όσο χτυπάς την παράταξη μας  ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ καταλαβαίνω ότι βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο και το αιτιολογώ.

Από την ανάμειξη σας στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, ομολογείτε με κάθε τρόπο και σε όλους τους τόνους ότι, αποπλανηθήκατε εντελώς ότι δεν είχατε καταλάβει τι σας γίνετε, γι αυτό εσύ και οι φίλοι σου πετύχατε να εκλέξετε δήμαρχο της πόλης του Διόνυσου τον Γιάννη Καλαφατέλη με ποσοστό 63%.

Ο τότε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου, μίλησε για μια τεραστία επιτυχία σας και μας συμβούλεψε όλους εμάς τους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης να δείξουμε σύμπνοια και να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του Δήμου μας.

Αφού λοιπόν, καλή μου διονυσοσκουφίτσα,  δεν καταλάβατε τότε  τι κάνατε και βγάλατε δήμαρχο,  οι ανεξάρτητοι οι διονυσοσκουφίτσες και κάποιοι από τις 48 προσωπικότητες τον Καλαφατέλη, γιατί ο κόσμος να εμπιστευτεί ξανά την πρόταση σας ως ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ  και να συμφωνήσει με τις φρέσκιες τωρινές επιλογές σας, αν πάλι δεν έχετε καταλάβει τι κάνετε και δεν τα βρείτε μεταξύ σας τι θα γίνει, θα επαναληφτεί η επιτυχημένη συνταγή σας, δηλαδή την κοπανάμε???

Εμάς διονυσοσκουφίτσα μου δεν μας αποπλάνησε κανείς ούτε μας έταξε θέσεις και προνόμια γιατί δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί για να εμπορευόμαστε θέσεις και προνόμια.

Εμείς συμβάλλουμε να δοθούν πρακτικές λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας.

Τους συμπολίτες μας υπηρετούμε, αυτός είναι ο ρόλος μας, με τους συνδημότες μας είμαστε όχι με το Δήμαρχο.

Το Δήμαρχο ας τον τιμωρήσουν οι πολίτες του Δήμου Διονύσου, βλέποντας το έργο που έκανε η πιο σωστά βλέποντας το έργο που δεν έκανε. π.χ τις αμέτρητες λακκούβες που συναντάμε καθημερινά φυτεμένες με αντικείμενα που υποτίθεται προειδοποιούν τους οδηγούς να τις αποφεύγουν για να μην τσακίζονται.

Όμως διονυσοσκουφίτσα μου αν υπάρχει πιθανότητα η πιο σωστά αν υπάρχει ικανότητα από πλευράς δημοτικής αρχής κάποιες από αυτές τις επικίνδυνες λακκούβες να κλείσουν χρειάζεται προϋπολογισμός.

 Έτσι λοιπόν ξεκαθαρίζουμε ότι,   δεν είμαστε αποπλανημένοι, ρεαλιστές είμαστε,
ούτε εκβιαστήκαμε συναισθηματικά για να ψηφίσουμε – ΕΣΤΙΑ-  ούτε επιλεκτική
αμνησία έχουμε-ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-.

Εμείς ξέρουμε τι κάνουμε και οι πολίτες μας λένε ευχαριστώ γιαυτο.

Τώρα αν δεν μας εγκρίνουν κάποιοι από τις 48 προσωπικότητες, τι να κάνουμε θα το αντέξουμε,

Α ξέχασα, διονυσοσκουφίτσα, αν ξέρεις ότι ρέει άφθονο δημοτικό χρήμα σε παράνομες τσέπες και φοβάσαι να το καταγγείλεις με σαφήνεια πες το κρυφά σε μένα και σου υπόσχομαι να το ξεσκεπάσω πάραυτα.

Όμως διονυσοσκουφίτσα μου, μήπως νομίζεις ότι, εσύ και οι φίλοι σου έχετε εξασφαλίσει τίτλους διαρκούς και αποκλειστικής εντιμότητας και όλοι οι άλλοι είναι απατεώνες???

 Πρόσεχε διονυσοσκουφίτσα από τέτοιους σωτήρες έχει πονέσει πολύ η Ελλάδα.

Λένα Παπαπαναγιώτου
Δημοτική Σύμβουλος