Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΔΙΚΤΥΟ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΗΣΟΥ

ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ: 24/07/2013



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Δημοτική μας Παράταξη «Συμμαχία για  τον Πολίτη» είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους Δημότες του Δήμου Διονύσου ότι μετά από συντονισμένες και άοκνες προσπάθειες κυρίως του στελέχους της κυρίου Πουλίδα Γιώργου, κατάφερε να «ξεπλoκάρει» τις διαδικασίες τελικής έγκρισης από το ΕΠΠΕΡΑΑ της αποχέτευσης του εσωτερικού δικτύου των 5 Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Διονύσου συνολικού προϋπολογισμού 32 εκατ. Ευρώ.

Συγκεκριμένα το εν λόγω  έργο αφορά τις Δημοτικές Κοινότητες Αγίου Στεφάνου, Κρυονερίου, Διονύσου, Ροδόπολης και Σταμάτας του Δήμου Διονύσου.

Η κατασκευή των πρωτευόντων αγωγών από την ΕΥΔΑΠ βρίσκεται στο τελικό στάδιο της χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ μέσω της Περιφέρειας Αττικής με πιθανή ημερομηνία τις αρχές του Σεπτεμβρίου 2013.

Η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι η αγαστή συνεργασία όλων των Δημοτικών Παρατάξεων μπορεί να οδηγήσει σε αποτελέσματα ωφέλημα για τους Δημότες μας. Είναι σίγουρο δε ότι, η ολοκληρωτική άρνηση ή η συλλογή υπογραφών λίγο νοιάζει τους Πολίτες που ενδιαφέρονται μόνο για λύσεις στα προβλήματά τους.


Γραφείο Τύπου