Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Δικαίωση για τα Δημοτικά Πολυϊατρεία Αγ. Στεφάνου η στήριξη από το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο


Μια μεγάλη πρωτοβουλία για την ενίσχυση του κοινωνικού πυλώνα της δημοτικής πολιτικής ανέλαβε τον Μάϊο του 2010, ο τότε δήμος Αγίου Στεφάνου και προσωπικά ο δήμαρχος κ. Παναγιώτης Βορριάς. Την ίδρυση και λειτουργία των πρότυπων Δημοτικών Πολυϊατρείων, αποκλειστικά από εθελοντές ιατρούς και προσωπικό. Στα 2,5 χρόνια λειτουργίας τους καταξιώθηκαν στη συνείδηση των δημοτών με την προσφορά τους, παρά την απαξίωση τους από τη δημοτική αρχή Διονύσου.

Σήμερα, με τις πρωτοβουλίες της Διοικητού του Σισμανόγλειου Γενικού Νοσοκομείου και συμπολίτισσας μας κυρίας Όλγας Οικονόμου, αναβαθμίζεται η προσφορά των Δημοτικών Πολυϊατρείων Αγίου Στεφάνου.

Συγκεκριμένα, με δυο σημαντικές αποφάσεις της κυρίας Διοικητού του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, παρέχεται

·                    συνδρομή στα Δημοτικά Πολυϊατρεία Αγίου Στεφάνου (ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος) από το αντίστοιχο Τακτικό Εξωτερικό Ιατρείο του Σισμανόγλειου ΓΝΑ

·                    συνδρομή των ιατρείων του Δημοτικού Πολυϊατρείου  Αγίου Στεφάνου από Ειδικευμένο Ιατρικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων (σε εθελοντική βάση) του Σισμανόγλειου ΓΝΑ.  Οι ειδικότητες θα οριστικοποιηθούν σε συνεργασία με τη Διευθύντρια του Δημοτικού Πολυϊατρείου.
 

03.12.2012     Το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
 

1. ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ


Θέμα:  Συνδρομή Πολυϊατρείου Διακοπής Καπνίσματος του Δήμου Αγίου Στεφάνου από το Σισμανόγλειο ΓΝΑ
 
Η Διοικητής του Νοσοκομείου, αφού έλαβε υπόψη της:
α.  τις διατάξεις του Ν. 3329/2005
β.  αίτημα του Δημοτικού Πολυϊατρείου του Δήμου Αγίου Στεφάνου περί συνδρομής του από το Σισμανόγλειο ΓΝΑ
αποφασίζει:
 
Την συνδρομή του Δημοτικού Πολυϊατρείου (ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος) του Δήμου Αγίου Στεφάνου από το αντίστοιχο Τακτικό Εξωτερικό Ιατρείο του Σισμανόγλειου ΓΝΑ.
Η αρωγή του Σισμανόγλειου ΓΝΑ, αφορά σε υποστήριξη του ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος, σε επίπεδο παροχής συμβουλευτικής άποψης και παροχής υπηρεσιών υγείας, λόγω της πολυετούς και επιτυχημένης πορείας του και στα πλαίσια υποστήριξης πρωτοβουλιών που προάγουν την συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη των Φορέων του Δημοσίου.
Η ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
Δρ ‘Ολγα Οικονόμου

2. ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Θέμα:  Συνδρομή ιατρείων Δημοτικού Πολυϊατρείου ου Δήμου Αγίου Στεφάνου από το Σισμανόγλειο ΓΝΑ
Η Διοικητής του Νοσοκομείου, αφού έλαβε υπόψη της:
α.  τις διατάξεις του Ν. 3329/2005
β.  αίτημα του Δημοτικού Πολυϊατρείου του Δήμου Αγίου Στεφάνου περί συνδρομής του από Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων του Σισμανόγλειο ΓΝΑ
αποφασίζει:
Την συνδρομή των ιατρείων του Δημοτικού Πολυϊατρείου  του Δήμου Αγίου Στεφάνου από Ειδικευμένο Ιατρικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων (σε εθελοντική βάση) του Σισμανόγλειου ΓΝΑ.  Οι ειδικότητες θα οριστικοποιηθούν σε συνεργασία με τη Διευθύντρια του Δημοτικού Πολυϊατρείου.
Η αρωγή του Σισμανόγλειου ΓΝΑ, αφορά σε υποστήριξη των ιατρείων σε επίπεδο παροχής συμβουλευτικής άποψης και παροχής υπηρεσιών υγείας, λόγω της πολυετούς και επιτυχημένης πορείας του και στα πλαίσια υποστήριξης πρωτοβουλιών που προάγουν την συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη των Φορέων του Δημοσίου.
Η ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
Δρ ‘Ολγα Οικονόμου