Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κυρίου ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑΝΑΣΗ


                                                                                  Άγιος Στέφανος 28/5/2013
                                                                                                  

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΗΘΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ κ. ΠΑΣΙΠΟΥΛΑΡΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ Δ. Σ. ΤΗΣ 28/5/2013  ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

Κύριε Πρόεδρε,

Λυπάμαι μερικές φορές για την κατάντια του Δ.Σ.. Το δυστύχημα για μένα που είμαι νέος Δημοτικός Σύμβουλος , είναι να βλέπω έμπειρους αυτοδιοικητικούς να συμπεριφέρονται με ανεπίτρεπτη μικροπρέπεια . Να μη θέλουν να προχωρήσει κάτι στον Δήμο . Τους φθάνει ένα ΜΟΝΙΜΟ ΟΧΙ  σε όλα . Άλλοι, είναι θαμώνες της αναβλητικότητας και της φιλοσοφικής προσέγγισης , ενώ τα πράγματα τρέχουν , οι ανάγκες της πόλης τρέχουν . Εδώ, μέσα στον χώρο αυτό που πολλοί τον έχουν χαρακτηρίσει για την λειτουργία του ... παιδική χαρά !

Δυστυχώς δεν παράγουμε έργο . Δυστυχώς συνάδελφοι , έμπειροι και ενήλικες , η συμπεριφορά εδώ μέσα  (στο Δ.Σ. ) και η τακτική πολλών εξ  ημών , είναι αυτή που όχι μόνο οι νέοι μας έχουν γυρίσει την πλάτη τους στα κοινά , αλλά και γενικότερα ,νεότεροι άνθρωποι στα αυτοδιοικητικά όπως εγώ αλλά και άλλοι συνάδελφοι αγωνιούν για τον τόπο.

Δεν θα περίμενα από κανένα συνάδελφο να ανακατεύεται με τα των άλλων παρατάξεων, και καλά είναι κάποιοι να ασχοληθούν με τα του οίκου τους .

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ