Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Δώστε στη δημοσιότητα τον οικονομικό απολογισμό του πολιτιστικού Φεστιβάλ 2011

Με παρέμβαση της, στον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του νομικού προσώπου ΘΕΣΠΙΣ κ. Χρ. Ποτίδη, η δημοτική σύμβουλος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ κα Παπαπαναγιώτου Ελένη ζητά να δοθεί στη δημοσιότητα άμεσα ο οικονομικός απολογισμός των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ 2011. Έτσι ώστε οι πολίτες του Δήμου Διονύσου να αποκτήσουν ολοκληρωμένη γνώση για το πώς διατίθενται οι οικονομικοί πόροι του Δήμου.

Η επιστολή της έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε,

Επανερχόμενοι στο αίτημα μας, που παρέμεινε αναπάντητο, ζητούμε εκ μέρους της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, να μας πληροφορήσετε αναλυτικά για τον οικονομικό απολογισμό του συνόλου των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Φεστιβάλ 2011 αλλά και κάθε μιας ξεχωριστά, που διοργάνωσε φέτος το καλοκαίρι ο Δήμος μας μέσω του Νομικού του Προσώπου ΘΕΣΠΙΣ. Και να δοθούν τα στοιχεία αυτά στη δημοσιότητα, προκειμένου να τα πληροφορηθούν και οι δημότες μας.
Επίσης, ζητάμε να μας ενημερώσετε για τους γυμναστές, που εργάζονται στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αγίου Στεφάνου (ανανέωση συμβάσεων, τρόπος πληρωμής κλπ). Και να μας δώσετε αντίγραφο της απόφασης της Ειδικής Γραμματείας Διατροφής και Άθλησης, η οποία αφορά την πρόσληψη δέκα (10 ) καθηγητών φυσικής αγωγής, με σύμβαση ορισμένου χρόνου από 17/10/11 έως 22/06/12, καθώς και τον πίνακα κριτηρίων στον οποίο παρουσιάζεται η βαθμολογία, που προκύπτει για κάθε υποψήφιο.

19.11.2011     Το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων