Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Αδιαφορία της δημοτικής αρχής για την καθημερινότητα της Άνοιξης

Σε παρέμβαση του εκτός ημερήσιας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο Διονύσου (04.02.2013), ο δημοτικός σύμβουλος της Συμμαχίας για τον Πολίτη κ. Θανάσης Κυριακόπουλος επανέρχεται για πολλοστή φορά στην αδιαφορία της δημοτικής αρχής για την κακή κατάσταση της κεντρικής πλατείας της Άνοιξης.

Η παρέμβαση του είναι η εξής:

Κύριε Δήμαρχε,
κυρίες  & κύριοι συνάδελφοι,
το θέμα στο οποίο θα αναφερθώ το έχω αναδείξει και στο παρελθόν  στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ως αναπληρωματικό της μέλος, σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και σε σχετική αρθρογραφία μου. Πρόκειται για κάτι πολύ γνωστό ίσως σε όλους, δηλαδή για την απαράδεκτη κατάσταση σε ένα μεγάλο τμήμα της πλακόστρωσης της Πλατείας της Άνοιξης.
Δεν φθάνει που είναι γνωστό, δεν φθάνουν οι συνεχείς αναφορές που έχω κάνει και οι επιστολές που έχω δημοσιοποιήσει για την κακή κατάσταση της συγκεκριμένης  πλατείας, της κεντρικής πλατείας της Άνοιξης, που καθημερινά δέχεται ένα τεράστιο όγκο κίνησης.
Δεν φθάνουν οι διαμαρτυρίες, τα παράπονα και η αγανάκτηση  όσων  μένουν ή δραστηριοποιούνται στο χώρο της πλατείας και γύρο από αυτόν, αλλά και όσων διερχομένων καθημερινά  κινδυνεύει η ασφάλεια των ιδίων  και των οχημάτων τους.

Επιτέλους!
Δεν φθάνουν οι όποιες δικαιολογίες, πρέπει κάποτε να δοθεί μια λύση! Και η λύση δεν μπορεί παρά να είναι τεχνικά σωστή και να συνοδεύεται από ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα άμεσης τακτοποίησης του χρόνιου αυτού θέματος.
Ζητώ την δέσμευση του κ. Δημάρχου και του  Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και αρμοδίου για την Κοινότητα  της Άνοιξης κ. Παππά.
Ζητώ από όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν  αυτό το αίτημα.




07.02.2013                         Το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων