Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ταλαιπωρία Δημοτών Κοινότητας Διονύσου

Σε παρέμβαση του στο Τοπικό Συμβούλιο Διονύσου, ο τοπικός σύμβουλος Διονύσου της Συμμαχίας για τον Πολίτη κ. Νίκος  Αντάπασης αποκαλύπτει την ταλαιπωρία που υφίστανται οι Δημότες προκειμένου να πληρώσουν τους λογαριασμούς νερού.

Η παρέμβαση του είναι η ακόλουθη:

Προς την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου
Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου
κα  Ιωάννα Κακούρη

Κοινοποίηση
1. Όλους τους Τοπικούς Συμβούλους
2. Αντιδήμαρχο κα Σαραντάκη
3. Πρόεδρο Εξωραϊστικού Συλλόγου κ. Μπομπή
4. Πρόεδρο Περιβαντολλογικού Συλλόγου κα Τσέλιου
5. Πρόεδρο Συλλόγου κατοίκων «Πλατύ χωράφι» κ. Παραμάνη


Κυρία Πρόεδρε,

Το τελευταίο διάστημα γίνομαι αποδέκτης σφοδρών παραπόνων Δημοτών της Δημοτικής μας Κοινότητας, που σχετίζονται με την ταλαιπωρία που υφίστανται στο τοπικό δημοτικό κατάστημα για την έγκαιρη πληρωμή των λογαριασμών νερού.

Συγκεκριμένα διαμαρτύρονται ότι, για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει εκκενωθεί η θέση του αρμόδιου υπαλλήλου κι έτσι αναγκάζονται να μετακινούνται στον κεντρικό Δήμο στον Άγιο Στέφανο, με αποτέλεσμα να υφίστανται αρκετή ταλαιπωρία.

Από την δική μου έρευνα για το θέμα, κατέληξα στη διαπίστωση ότι, η απουσία του αρμόδιου υπαλλήλου ενδεχομένως να διαρκέσει, λόγω προσωπικών προβλημάτων του. Παρ΄ όλες τις διαμαρτυρίες Δημοτών, η δημοτική αρχή μέχρι σήμερα κωφεύει.

Κυρία Πρόεδρε,

Όλοι πλέον έχουμε αντιληφθεί ότι, τα εν λόγω φαινόμενα δεν είναι παρά ένα τυπικό δείγμα της αδυναμίας της δημοτικής αρχής του κ. Καλαφατέλη να διοικήσει το Δήμο μας, λόγω των προβλημάτων συνοχής που αντιμετωπίζει στη δημοτική του ομάδα. Δυστυχώς, τα φαινόμενα αυτά θα μεγεθύνονται με ορατό κίνδυνο την πλήρη ανυπαρξία παροχής ακόμη και στοιχειωδών Υπηρεσιών , ειδικά αυτών που αναφέρονται στο επίπεδο των Δημοτικών Κοινοτήτων. Το γεγονός αυτό θα πρέπει να καταστήσει ιδιαίτερα προσεκτικό και το δικό μας Συμβούλιο.

Για τους παραπάνω λόγους, παρακαλώ όπως εισάγετε το θέμα αμέσως για συζήτηση στην προσεχή συνεδρίαση του Τοπικού μας Συμβουλίου, ώστε να ληφθεί σχετική απόφαση και να εξουσιοδοτηθείτε για τις απαραίτητες παραστάσεις προκειμένου να αντιμετωπιστεί.



11.02.2013                         Το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων