Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 27ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

               ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ: 30/10/2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Πέμπτη 27/10 πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό Κατάστημα Σταμάτας σύσκεψη των εκπροσώπων των Δημοτικών Παρατάξεων/Κινήσεων με θέματα:

·    Ενημέρωση των μελών της διαπαραταξιακής από τη συνάντηση των εκπροσώπων της με τον κύριο Δήμαρχο για το θέμα της κατασκευής και εγκατάστασης πλυντηρίου αυτοκινήτων ή Parking σε χώρο ΟΣΕ στον Άγιο Στέφανο και εκμετάλλευση τους από ιδιώτη.
·        Εξέλιξη του θέματος εγκατάστασης διοδίων στον κόμβο Αγίου Στεφάνου.
·      Συζήτηση για τον τρόπο συστηματικής λειτουργίας της διαπαραταξιακής επιτροπής μόνο για τα θέματα που έχουν συμφωνηθεί για συζήτηση σύμφωνα με τη σχετική πρόταση της «Συμμαχίας για τον Πολίτη» που έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν πρόεδροι και στελέχη των Δημοτικών Παρατάξεων/Κινήσεων Ενωτικής Πρωτοβουλίας, Νέας Πνοής για τον Διόνυσο, Δημοκρατικής Ανατροπής Διονύσου και Συμμαχίας για τον Πολίτη.

Μετά από τις σχετικές ενημερώσεις και τοποθετήσεις των παρευρισκομένων η επιτροπή αποφάσισε:

1. Τροποποίησε την αρχική εισήγηση της για το θέμα της εγκατάστασης του πλυντηρίου αυτοκινήτων ή Parking. Η νέα θέση δόθηκε στη δημοσιότητα με δελτίο τύπου την 27η/10/2016.
2.   Υιοθέτηση την πρόταση για τη συστηματική λειτουργία της διαπαραταξιακής επιτροπής μόνο για τα θέματα που έχουν συμφωνηθεί και συζητηθεί.
3. Αντιμετώπιση του θέματος των διοδίων σύμφωνα με το νέο τρόπο λειτουργίας της διαπαραταξιακής.

Η νέα συνεδρίαση της διαπαραταξιακής θα γίνει μόλις υπάρξουν εξελίξεις για τα θέματα που συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στις συνεδριάσεις του Ιουνίου 2016 (διόδια) και Οκτωβρίου 2016 (πλυντήριο αυτοκινήτων/Parking).
       

                                   
Γραφείο Τύπου