Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (20/02/2017)

ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, 20/02/2017
                          

Προς: Τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης και της Επιτροπής Διαφάνειας και Εσωτερικού Ελέγχου

Θέμα: Προτάσεις Προέδρου για στελέχωση των Οργάνων – Επιτροπών


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Πρώτα – πρώτα πρέπει να σας συγχαρώ για την εκλογή σας από τη Γενική Συνέλευση της Δημοτικής μας Παράταξης της  12ης/02/2017.

Η ομόφωνη επικύρωση της πρόταση που έκανε η Συντονιστική Γραμματεία από τα Μέλη και τους Φίλους μας αποδεικνύει εκτός των άλλων τη σημαντικότητα της προσωπικότητάς σας, την αποδοχή της δουλειάς σας στο χώρο της Αυτοδιοίκησης και του Δήμου μας και τέλος την αναγνώριση των μέχρι σήμερα προσπαθειών σας για το καλό της τοπικής μας Κοινωνίας.

Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να αναλύσω περαιτέρω την πολιτική εισήγηση που κατέθεσα στη Συνέλευσή μας και με την οποία, κατά την άποψή μου, συμπεριέλαβα όλες τις θέσεις που η Δημοτική μας Παράταξη έχει υιοθετήσει τόσο χρόνια, καθώς και τη λειτουργία της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Θα πρέπει όμως να επισημάνω για ακόμη μια φορά και αυτό ιδιαίτερα κολακευτικό για όλους μας, την παραδοχή - αποδοχή που έχει η Δημοτική μας Παράταξη από όλες σχεδόν τις Δημοτικές Παρατάξεις και Κινήσεις.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας της «Συμμαχίας»  θα εισηγηθώ στο αποψινό πρώτο μετά τις εκλογές Συμβούλιο Διοίκησης τις προτάσεις μου για τη στελέχωση της θέσης του Γενικού Διευθυντή (άρθρο 8.5), Συντονιστικής Γραμματείας (άρθρο 8.2), Υπευθύνων Γραφείων (άρθρα 8.7 έως 8.10), των Αξόνων Κοινωνικής Παρέμβασης (Ενότητες, Ομάδες Εργασίας) και Ομάδας Συνεργασιών με τις άλλες Αυτοδιοικητικές Παρατάξεις/Κινήσεις (κεφάλαιο 9).


Μετά το πέρας της εισήγησή θα επακολουθήσει συζήτηση για την οριστικοποίηση της στελέχωσης των οργάνων της Παράταξης.

Παναγιώτης Βορριάς
Πρόεδρος