Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΔΙΑ-ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ: 20/06/2016

Προς: Τις Δημοτικές Παρατάξεις & Κινήσεις
            του Δήμου Διονύσου


Κυρία και Κύριοι

Είναι γεγονός ότι η παράταξη μας  έχει αποδείξει  σε όλη την πορεία της ότι είναι άκρως ευαισθητοποιημένη με τα προβλήματα της τοπικής μας Κοινωνίας . Αυτός είναι ο λόγος που παίρνει πρωτοβουλίες  εξυγίανσης του Δημοτικού τοπίου  προκειμένου να συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας  ζωής  των συμπολιτών μας. 

Στην τελευταία συγκέντρωση που έκανε η παράταξη μας στις 22/5/16 στο Δημοτικό κατάστημα της Άνοιξης αναπτύχθηκε ένας εξαιρετικά γόνιμος διάλογος σε επίκαιρα θέματα που μας απασχολούν (Δασικό, Διόδια, Αποχέτευση, Ύδρευση, Παιδεία κ.α.), ο οποίος συμπερασματικά και μετά από προτάσεις του συνόλου σχεδόν των παρόντων ομιλητών,  μας υπέδειξε να αναλύσουμε διεξοδικά και με περισσότερες λεπτομέρειες το καθένα από την  πιο πάνω αναφερόμενη θεματολογία.

Η Παράταξη μας θέλοντας να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο βαθμό μία τέτοια διαδικασία, αποφάσισε, έξω από σκοπιμότητες και μικροπαραταξιακά οφέλη,  να προτείνει και στις άλλες Δημοτικές παρατάξεις να προχωρήσουν  από κοινού  και  άμεσα  στην πρώτη θεματική ενότητα που αφορά την επιβολή  Διοδίων στους κόμβους Αγίου Στεφάνου και Βαρυμπόμπης. Μία τέτοια δια-παραταξιακή ενέργεια  πιστεύουμε  ότι συσπειρώνει καλύτερα τον κόσμο και τον χαλυβδώνει για μία δυναμική αντίδραση αν απαιτηθεί.

Για όλα τα παραπάνω η Παράταξη μας σας έχει έγγραφα ενημερώσει και τώρα σας προσκαλεί στην πρώτη δια-παραταξιακή συνάντηση μας την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 και ώρα 7.30  μμ στο Κοινοτικό Κατάστημα Σταμάτας με μοναδικό θέμα συζήτησης το πρόβλημα των διοδίων στους Α/Κ Αγίου Στεφάνου και Βαρυμπόμπης.

Σημειώνουμε ότι στην ανωτέρω συνάντησή μας έχει προσκληθεί με ιδιαίτερη πρόσκληση και ο αξιότιμος Δήμαρχος Διονύσου κύριος Ζαμάνης Διονύσης.


ΒΟΡΡΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ