Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΔΙΑ-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

               ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ: 17/06/2016

Προς: κύριο Ζαμάνη Διονύσιο
Δήμαρχο Διονύσου

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Όπως σας είναι γνωστό και από την πρόσκληση την οποία σας αποστείλαμε, η Δημοτική μας Παράταξη στις 22/5/16 πραγματοποίησε Συνδιάσκεψη στην οποία αναπτύχθηκε ένας εξαιρετικά γόνιμος διάλογος σε επίκαιρα θέματα που απασχολούν το σύνολο της τοπικής μας κοινωνίας (Δασικό, Διόδια, Αποχέτευση, Ύδρευση, Παιδεία κ.α.).

Συμπερασματικά και μετά από προτάσεις του συνόλου σχεδόν των παρόντων ομιλητών, μας υπεδείχθητε να αναλύσουμε διεξοδικά και με περισσότερες λεπτομέρειες το καθένα από την  πιο πάνω αναφερόμενη θεματολογία.

Η Παράταξη μας αποφάσισε, έξω από σκοπιμότητες και μικροπαραταξιακά οφέλη,  να προτείνει και στις άλλες Δημοτικές παρατάξεις να προχωρήσουν  από κοινού  και  άμεσα  στην πρώτη θεματική ενότητα που αφορά την επιβολή  Διοδίων στους κόμβους Αγίου Στεφάνου και Βαρυμπόμπης.

Μία τέτοια υπερπαραταξιακή ενημέρωση των Δημοτών μας πιστεύουμε  ότι συσπειρώνει καλύτερα τον κόσμο και τον χαλυβδώνει για μία δυναμική αντίδραση αν απαιτηθεί.

Αναγνωρίζοντας τον ουσιαστικό και θεσμικό σας ρόλο σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη νέα μας συνάντηση μας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 στο Κοινοτικό Κατάστημα Σταμάτας.


Για την Δημοτική Παράταξη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ»



Παναγιώτης Βορριάς

Πρόεδρος