Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Θανάσης Κυριακόπουλος: Προ ημερησίας τοποθέτηση στο Δ.Σ της 3/7/2014


                           
Κύριε  Πρόεδρε , κ. Δήμαρχε , κυρίες/οι συνάδελφοι,

Σήμερα έχουμε μια ξεχωριστή συνεδρίαση . Από ότι φαίνεται , ίσως είναι μια αποχαιρετιστήρια συνεδρίαση . Έτσι, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την συνεργασία που είχαμε με πολλούς συναδέλφους.

Κατά την διάρκεια αυτής της θητείας η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ προσπάθησε με τους Δημοτικούς της Συμβούλους , να φέρει προτάσεις και να ασκήσει υπεύθυνη και εποικοδομητική  κριτική στην Διοίκηση του Δήμου. Στάθηκε αρωγός και πρωτοστάτησε σε μεγάλα θέματα που απασχολούν τους δημότες, όπως το ΔΑΣΙΚΟ, το ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ κ.α. και να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να μάχεται και στο μέλλον μέχρι την επίλυση τους . Επίσης στάθηκε δίπλα στους εργαζόμενους και στα δίκαια αιτήματα φορέων και κατοίκων.

Προσωπικά, κατέβαλα κάθε  προσπάθεια να ανταποκριθώ στα καθήκοντα  μου τιμώντας την ψήφο των συμπολιτών μου, τις αρχές και τις αξίες της Παράταξης της οποίας είμαι μέλος και είμαι περήφανος για αυτό . Μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους που συνεργάσθηκα μαζί τους και πρώτα από όλα η επικεφαλής της Δημοτικής μας Ομάδας , η Λένα Παπαπαναγιώτου, ο Θανάσης  Μπούσμπουρας , η Κική Τσαλτούμη και στις αρχές ο Παναγιώτης Μπιτάκος . Η καλή συνεργασία με τους περισσότερους Αντιδημάρχους και εντεταλμένους συμβούλους και θα ήθελα να εξάρω την παρουσία συναδέλφων όπως ο Μανώλης Γαρεφαλάκης, ο Σάκης Σωτηρίου κ.α.

Κλείνοντας θέλω να συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Διονύση Ζαμαμάνη , να του ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του που θα είναι  επιτυχία σε τελευταία ανάλυση του ίδιου του Δήμου.  Να του υπενθυμίσω μόνο, να μη ξεχάσει πράγματα για τα οποία άσκησε κριτική όλο αυτό τον καιρό ώστε να μη κάνει κι αυτός τα ίδια . Για το νεοεκλεγέν  Δ.Σ. εύχομαι να δείξει περισσότερη ωριμότητα και παραγωγικότητα από το απερχόμενο, άλλωστε υπάρχει τώρα εμπειρία στο νέο θεσμικό πλαίσιο του Καλλικράτη , όμως απαιτείτε συναίνεση και συνεργασία από όλους . Μόνο όταν βάλουμε το ΕΜΕΙΣ μπροστά από το ΕΓΩ θα μπορέσει ο Δήμος να πάει καλύτερα όπως του αξίζει.

Τέλος θέλω να υπενθυμίσω ότι έγκαιρα πριν πιάσει το Καλοκαίρι , τα προηγούμενα δύο χρόνια είχα προτείνει να στείλουμε μια επιστολή στην διοίκηση του ΤΥΠΕΤ και να ζητήσουμε την συμμετοχή επτά παιδιών (7) ένα από κάθε κοινότητα στις Κατασκηνώσεις,- ασφαλώς με κάποια κριτήρια. Τα οφέλη είναι πολλά για τα παιδιά και τις οικογένειες τους και προσωπικά θα μπορούσα να συμβάλω σε κάτι τέτοιο επειδή προέρχομαι από τον συγκεκριμένο εργασιακό χώρο.

Σας ευχαριστώ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος