Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 12/9/2016 Δ.Σ.

ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ: 14/09/2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με αφορμή την  αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου της 12/09/2016, η Δημοτική Παράταξη  «Συμμαχία για το πολίτη» , έχει να παρατηρήσει τα ακόλουθα:

1.        Είναι λυπηρή η κατάσταση να αναβάλλεται, λόγω έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση του κορυφαίου οργάνου για τη πορεία των περιοχών μας. Και είναι ακόμη πιο λυπηρό, όταν το γεγονός αυτό συμβαίνει για πολλοστή φορά και μάλιστα μετά από τη θερινή ανάπαυλα και την αντικειμενική συσσώρευση θεμάτων, εξ αιτίας αυτής.
2.        Κατανοούμε ότι η ευθύνη βαρύνει τη Δημοτική πλειοψηφία, που φέρει, από τη θέση της, το κύριο βάρος της εξέλιξης των Δημοτικών πραγμάτων. Δεν νοείται, πέραν του αναμενομένου, συστηματική και πολυπληθής απουσία μελών της, γεγονός που μαζί με άλλα υποδηλώνει και αυτό μια προϊούσα αποσάθρωση της σημερινής Δημοτικής Αρχής.
3.        Συγχρόνως κατανοούμε και τη στάση των Δημοτικών Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης,, με την οποία θέλουν να καταστήσουν γνωστό στους συμπολίτες μας τη παραπάνω κατάσταση που συμβαίνει στη Παράταξη της Δημοτικής πλειοψηφίας και την οποία αυτοί πρέπει να γνωρίζουν, αφού σχετίζεται με ζωτικές ανάγκες των.
4.        Θεωρούμε, όμως στη συνέχεια, ως ώριμη στάση της Αντιπολίτευσης, τη συμβολή της στην εξασφάλιση της απαραίτητης απαρτίας. Τα θέματα-προβλήματα τρέχουν, συσσωρεύονται και ορισμένα, τουλάχιστον, εξ αυτών χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Είμαστε βέβαιοι ότι η στάση αυτή θα εκτιμηθεί από τους συμπολίτες μας.


Γραφείο Τύπου