Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Τοπικοί Σύμβουλοι Ροδόπολης καταγγέλλουν την αδιαφορία της δημοτικής αρχής Διονύσου

Με κοινή επιστολή τους (16/01/2013) προς τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ροδόπολης, που κοινοποιούν στο δήμαρχο Διονύσου και την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου,

η κα Ευαγγελία Θεοδώρου, τοπική σύμβουλος της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης και η κα Δήμητρα Πολύζου τοπική σύμβουλος της Συμμαχίας για τον Πολίτη

καταγγέλλουν  την αδιαφορία της δημοτικής αρχής για την κατάσταση, που δημιουργείται από τις βροχοπτώσεις στο Δημοτικό Σχολείο Ροδόπολης.

Στην επιστολή τους αναφέρουν τα εξής:

Δια της παρούσης ενημερώνουμε για μια ακόμα φορά για την κακή κατάσταση που δημιουργείται λόγω της βροχόπτωσης στις αίθουσες που βρίσκονται στον κάτω όροφο του κτιρίου Πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Ροδόπολης.

Γνωρίζετε ότι λόγω της βροχόπτωσης οι αίθουσες γεμίζουν νερά με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα τόσο στην υγεία των μαθητών όσο στη διεξαγωγή των μαθημάτων.

Ήδη από τον Αύγουστο του 2012, τόσο ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Παππάς όσο και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κανατσούλης σε συνάντησή μας δεσμεύθηκαν για την κατασκευή σκέπαστρου με στόχο την απομάκρυνση των όμβριων υδάτων.

Από τον Αύγουστο του 2012 μέχρι και σήμερα, Ιανουάριο του 2013, θεωρούμε ότι έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να έχει γίνει η παραμικρή επισκευή στον εν λόγω χώρο. Δεν αρκεί η καλή διάθεση απέναντι στο πρόβλημα, χρειάζονται και πράξεις προκειμένου αυτό να αντιμετωπιστεί.

Καταγγέλλουμε, λοιπόν,  την απραξία της Δημοτικής αρχής και θέτουμε το ερώτημα:
πότε ακριβώς σκοπεύετε να προχωρήσετε στην εν λόγω επισκευή, όταν θα έχει τελειώσει η σχολική χρονιά  και τα παιδιά, στην καλύτερη περίπτωση, θα έχουν χάσει απλώς ώρες διδασκαλίας;