Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 19/10


ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δίνουμε στη δημοσιότητα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της Συνδιάσκεψη του διευρυμένου Συμβουλίου Διοίκησης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19/10/2014 και ώρα 10.30 πμ στην αίθουσα του Δημαρχιακού Καταστήματος Άνοιξης.







Γραφείο Τύπου

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ ΣΤΙΣ 05/10/2014

               ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, 05/10/2014
                             

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Θα ήθελα να είμαι παρών στη σημερινή σας σημαντική διαδικασία αλλά προσωπικοί λόγοι δεν μου το επιτρέπουν.

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην προσπάθεια της «Νέας Πνοής», μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί και έχουμε υποχρέωση και ευθύνη απέναντι στους Πολίτες να τελειώσουμε.

Η κατάληξη αυτής της προσπάθειας δεν μπορεί να διαφορετική από μια «νίκη» των θέσεων και απόψεων μας απέναντι σε κάθε αναχρονιστική και απαρχαιωμένη ιδέα υπάρχει στο Δήμο Διονύσου.

Αν και απών, από τη σημερινή σας συνάντηση, είμαι ολόψυχα μαζί σας και θα προσπαθήσω να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην κοινή μας προσπάθεια για υλοποίηση των στόχων μας.

Η αρχή αυτής της προσπάθειας νομίζω ότι έγινε με τη συζήτηση, των δύο επικεφαλής των Δημοτικών μας Παρατάξεων, για τα σοβαρά θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και της Οικονομικής Επιτροπής.

Ευελπιστώ σε μια καλύτερη συνέχεια με την προϋπόθεση ότι θα υλοποιούνται οι αρχές και οι ηθικές αξίες στις οποίες πιστεύουμε και τις οποίες έχουμε διακηρύξει.


Παναγιώτης Βορριάς

Πρόεδρος Δημοτικής Παράταξης ¨Συμμαχία για τον Πολίτη¨